dimecres, 14 de juny del 2017

La 1a Trobada comarcal de cooperatives en imatges

El passat dilluns 8 de maig les cooperatives de Vic van participar a la primera trobada comarcal de cooperatives que enguany ha substituit la trobada local que s'havia dut a terme en els dos darrers cursos acadèmics.
En aquesta trobada hi van participar aproximadament 300 alumnes de 5è de primària d'escoles de Vic (Escola Doctor Joaquim Salarich, Col·legi Sagrat Cor de Jesús, Col·legi Pare Coll - Fedac Vic, Col·legi Escorial i Col·legi Santa Caterina de Siena), Roda de Ter (escola Emili Teixidor), Sant Quirze de Besora (escola Segimon Comas), Prats de Lluçanès (escola Lluçanès), amb l'objectiu que els alumnes puguessin conèixer i compartir l'experiència d'altres nens/es que estan duent a terme el mateix projecte.
Durant l’acte, els alumnes han participat en diferents activitats: un speed dating on en un minut i mig han explicat el seu projecte a altres participants, una entrevista en profunditat sobre el projecte en un set de televisió i una dinàmica de grups per treure conclusions sobre la venda, l’organització i l’aprenentatge que han extret del procés cooperatiu. A més, durant l'acte hi va haver una exposició dels productes fabricats per cada cooperativa, per tal que els assistents puguessin veure els productes resultants d’altres projectes.
L’acte va ser promogut i organitzat per les àrees d’ensenyament i promoció econòmica del Consell Comarcal d’Osona, l’Ajuntament de Vic, Creacció, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i Consorci del Lluçanès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i dels Ateneus Cooperatius de la Generalitat.
A continuació us deixem un vídeo d'aquesta primera Trobada, així com un enllaç a les fotografies de la trobada, així com el vídeo de presentació de cadascuna de les cooperatives participants:

Imatges de la 1ra Trobada Comarcal de cooperatives























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada